Et hjerte kan slå

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

<dikt> et hjerte kan slå, et hjerte kan forelskes. En Kjærste kan man få, en kjærste kan man miste. I mitt hjerte er du gjemt, for en Kjærste som deg blir aldri glemt!