Et sekund

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Et sekund
Du satt der
Våre øyne møttes
Fire øyner sa
Jeg ser deg
Da var du inne
I mitt hjerte.

Y. W 28.10. 2010


av Yvonnew (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.