Eventyreren, alene.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Eventyreren.

Det var en mann. Han hadde vært, lenge, svært lenge alene.

Seksuallivet åpnet seg for denne. Han ble eventyrer, tyren var han. Han utforsket kvinner, tilogmed, kvinners verden utforsket han.

Dette kunne da ikke, fortsette. Så han ble far, alene mannen. Skjebnens spill.

Markus Gyltnes