Eventyrlandet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei unge pike
vil du bli med på
ett eventyr sammen
med oss, bli med inn til
eventyrlandet.
Hvor stjernene skinner på vår vei,
mot det store ukjente, ett sted.

Oppdage en helt ny verden,
som for deg blir eventyrlandet.
Hvor det finnes store slott
som former en by, hvor
det finnes nydelige hager
som man kan leke i,
det store magiske
banker på døren.
Eventyreren venter på deg,
han vil vise deg vår store verden.
Hvor du kan oppleve litt av hvert det
er bare fantasien som setter grensene her.
Så hva sier du min fagre, vakre pike.
Bli med å hilse på alver, drager
fønikser og andre mangiske
arter på denne jorden.
Som du ikke har sett før.
Portalen er åpen
bestem deg fort.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


av Angelina (ris og ros)

<comments />