Evig

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Savnet skulle jo minske
Hverdagen skulle hevde sin makt
igjen

Det blir aldri som jeg planlegger

Hver gang jeg savner deg
mindre
Da slår minnene mot meg

Og plutselig er savnet større enn noen gang før.

Evig din.

av E-L-I-N


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.