FØR OG ETTER

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


FØR OG ETTER (mine to malerier heter det)

Hvem var jeg?
opplevd mange kriser
sporty
ikke fornøyd
maske
humor for å overleve
var med på " livet"
var en brikke
udødelig.

Hvem er jeg nå?
kjenner ikke behov for å smile
alvor
ingen maske
humor
offer
trenger omsorg
ærlig
det var ikke min skyld
innestengt
redd
savn
håp
sinne
tro/tvil
dødelig.

noe er likt,
noe er endret.


Anne Tove Kimestad