FEILBEREGNING

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Gleden forsvant den dagen du gikk
Nå henger mitt liv i en jævla tynn strikk
En kjip elastikk
som jeg rett og slett fikk
av en deppa ekspeditør i en nystengt butikk
Jeg spurte jo egentlig etter et langt og tjukt rep
Det var vel her min beslutning mistet sitt grep
Fyren var tom
med elastikken han kom
Nå henger jeg her med skjegget i strikken
kommer slett ingen vei og sitter urørlig i stikken
Jeg hater ekspeditøren; den faens jævla pikken!
Skulle jo hatt et skikkelig tau
og med et hardt lite rykk vært ganska så dau
Men her henger jeg som en hjelpeløs sau
Jeg har aldri i mitt liv følt meg så flau...