Familiefesten

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tålmodighet er en dyd
Stillferdighet en gest
Men hva er den kulde som bistår vår fest?

Formelle former
Er selskabets normer
Men innvendig stormer
En stille vrede
som truer å støre
selskabsfreden.

Vi kjenner hinanden
kun på randen
Men oppi koppen
Fins dybder av mannen
Den jeg egentlig vil være
Framfor deg
Men det tør jeg ei


av Thomchris777 (ris og ros)

<comments />