Farge

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Gul,gul,gul. Himmelen er gul.
Gata er gul. Det må vere ein gul dag idag.
Alle er gule,mor er gul.
Kjolen til frøken er gul. Gult overalt.
Gult, gult, gult.