Fil:Sommer dikt.odt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sommer_dikt.odt(filstørrelse: 12 KB, MIME-type: application/vnd.oasis.opendocument.text)

Advarsel: Denne filen kan inneholde farlig kode. Ved å åpne den kan systemet ditt kompromitteres.

Sommerdikt av Berner Bang Berntsen. 22.07.2020.

Filhistorikk

Klikk på et tidspunkt for å vise filen slik den var på det tidspunktet.

Dato/klokkeslettDimensjonerBrukerKommentar
nåværende23. jul. 2020 kl. 17:12 (12 KB)BernerBB (diskusjon | bidrag)

Den følgende siden bruker denne filen: