Fire nakne hemmeligheter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fire nakne hemmeligheter

1
om vinteren
Når alle de fuglene migrerer mot sannheten,
bare ett fugl vil bli igjen
der under snøen, klemmer meg og hvisker:
de rike kan ikke skrive dikt

2
om høsten
når alle de ravnene flyr over dødsland
en klok ravn ser på meg og hvisker:
livet er ikke kort

3
om sommeren
når alle de fargene flagrer og flammer
bare en gammel flamme vil stå med meg og singe:
"kjærligheten kommer og kjærligheten går".
om våren
Bare de som ikke vet om kjærligheten ,vil ikke bli barn igjen.

Abdul 2018 Harstad



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.