Flammen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt liv kan sammenlignes med et stearinlys

Flammen slokne hvis noen blås for hardt på den

Så kan det komme noen å tenne det på igjen

Man kan blåse uten at den slokne

Flammen e så liten
At det nok at noen bare pirke litt borti den, så slokne den

Men av og til e flamme så stor
Så at det e vanskelig å blåse den ut


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.