Fobi

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg vet at du skal reise borte av meg.
hver morgen stryker jeg senga for å vite at du er fremdeles her med meg.
Når lager jeg middagen og dekker stearinlys på bordet ,
mang svart ideer løper i mitt hode før at du kommer med blømster.
hadde jeg en fobi eller jeg overdriver nå ?,
men lyd av flytrafikken er fremdeles på mine ører,
visne blomster med et kort på min hånd,
"jeg kommer tilbake snart" dette var alt hva du har skrevet.

Harstad 2017


avatar

Anonym feiging (c9ec1800ed)

for én måned siden
Poeng 0
Rizzler
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.