Forlovelse

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vil du ha meg med hud og hår?
Vil du ha meg når tiden går?
Vil du ha meg når masker faller?
Vil du ha meg når alt forfaller?
Ser du meg når jeg går med stav?
Blir du med meg, helt til min grav?

*

Du skal slippe å svare på det.
Jeg er her, slik jeg er denne dagen.
Og jeg ser hvem du er, og jeg vet,
dette kiler, så deilig i magen.

*

Kjære forlovede, sitt hos meg!
Hold meg, og hvisk mine drømmer!
Lov at jeg alltid skal elskes av deg!
Lov det, før drømmene rømmer!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.