Fortapt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Noen ganger føler jeg som jeg bare har meg selv.
Men jeg vet du er her
Hvorfor føler jeg det slikt?
Jeg føler meg fortapt og ensom
Opptatt hvordan jeg ser ut og føler.
Jeg er tom
Tom for alt
Jeg mister alt.
Inkludert den jeg elsker mest
Den jeg har mine øyene fra.
Kontakten er borte, følelsene er borte.
Men jeg vet du er her
Bare ikke med meg
Slikt jeg ønsker
Jeg føler meg fortapt
Du er ikke den eneste
Jeg bærer dine øyner
Din røyk
Dine flammer som engang var med meg
Du er mitt øye
Den jeg ser opp til
Det er ikke din skyld.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.