Fortnite

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fortnite er kult! Hele lobbyen er full. Jeg får mange kills. Jeg svetter. Jeg dropper Pleasant Park. Får mange subscribers på Youtube. Dette er lett og vinne. Jeg cranker 90s på alle jeg ser. jeg klarer bare 900 eps (edits per sekund) Jeg hater når jeg får under 300 fps. Det lagger sykt.

:/

Hva er gress? Gress er de urteaktige plantene som danner plantedekket (gressteppet) i eng, plen og beite.

I botanikken er gress planter i gressfamilien, og kjennetegnes av smale blad der nervene danner linjer. Blomstene er små, grønne eller brune, og samlet i aks.

I dagligtale er det flere enn artene i gressfamilien som kan bli regnet for gress, for eksempel arter i starrfamilien og sivfamilien. De overjordiske deler av potetplanter, rotvekster og rotgrønnsaker kan iblant også omtales som gress, for eksempel potetgress.

Hva er porno?



















Neger