Fra regnbuens gate en hilsen er sendt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fra regnbuens gate en hilsen er sendt
Høstløv i parken kommer ned fra en venn
Eksplosjoner i farger mitt øye får se
Høstens inntog gir så mye mer.
Regnvåte gater tar høstmørket på

Minner lever videre der solskinns-stråler går
Her er ikke plass til storm og kalde vinder
Bare mange, varme, fargerike minner.
Vinterteppet snart vil komme
Sommer, høst er nå helt omme

Minnet lever, der jeg går
Tenker på alt det vi får.
Vinter, Sommer, vår og høst
Alle har de felles trøst
Neste år igjen de kommer

Gleder meg til neste sommer.

av Marit Irene Jensen.