Friheten

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Du ga meg styrken og livet,
Men bare jeg kan leve det,
Og i mitt liv er det frihet,
Frihet til å elske meg selv

Du kan ikke leve av frihet,
Nei, ikke av, men for.
Derfor kan jeg bestige
Verdens topper,
Dykke i de dypeste hav,
Vandre langs tropiske strender

Jeg, meg selv
Og Friheten

Ingar


av Ingar (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.