Furrys

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

jeg bruker min hale til å koste vekk mine sorger for hvem kan elske meg, en ulv med store bryster med mine ører farget i ametyst lytter jeg etter mine meddyrs ul. det er ulven i meg som lenkter etter å komme ut(lol) ut, vekk fra dette skammelige miljøet alt jeg vil er å være på min kjære tiktokplatform, oh yeah!