Fyll min Tomhet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når øynene er lys
Fanger den blikk på en mils avstand
Eller er det lengselen
som trekker i sjelens oppmerksomhetsbånd?
Å, du var fin! La meg se på deg.!
vil du se på meg? – Her er jeg!


Kjenner du min lengsel?
Jeg har et vakuum i brystet.
Som trekker i dine tråder -
fyll opp min tomhet!
Jeg trenger nærhet


av Thomchris777 (ris og ros)

<comments />