Gåsehud

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

begjæret tar nesten overhånd
ved hvert minste penselstrøk
fra deg
fylles hvert eneste fuktige
tomrom i fløyelsesrøde toner
alt annes legges i tåke
kun ditt smil leder meg

jeg er din