Gentleman (Finnish)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Lyrics:

En tiedä, jos tiedät miksi sen tarvitsee olla kuuma
En tiedä, jos tiedät miksi sen tarvitsee olla puhdas
En tiedä, jos tiedät. Siitä tulee ongelma, jos olet hämmentynyt
En tiedä, jos tiedät mutta me pidämme, me-me-me pidämme juhlimisesta
Hei siellä!
Jos aion esitellä itseni
Olen viileä tyyppi rohkeudella, hengellä ja hulluudella
Mitä haluat kuulla? Mitä haluat tehdä minulle?
Damn, tyttö! Olet niin sairaan seksikäs

Mi-mi-mi-mi-minä olen
Mi-mi-mi-mi-minä olen
Mi-mi-mi-mi-minä olen äiti isä herrasmies

Olen
O-olen
Olen äiti isä herrasmies
Olen
O-olen
Olen äiti isä herrasmies

En tiedä, jos tiedät miksi sen tarvitsee olla pehmeä
En tiedä, jos tiedät miksi sen tarvitsee olla seksikäs
En tiedä, jos tiedät rakas, kiirehdi ja sekoa
En tiedä, jos tiedät. Se on hullu, hullu, kiirehdi
Hei siellä!
Pääsi, vyötärösi, jalkasi, pohkeet
Hyvä! Tuntuu tuntuu hyvältä. Se on pehmeä
Pistän sinut huohottamaan ja pistän sinut huutamaan
Damn, tyttö! I'm a party mafia

Mi-mi-mi-mi-minä olen
Mi-mi-mi-mi-minä olen
Mi-mi-mi-mi-minä olen äiti isä herrasmies

Olen
O-olen
Olen äiti isä herrasmies
Olen
O-olen
Olen äiti isä herrasmies

Gonna make you sweat
Gonna make you wet
Tiedät, kuka olen märkä PSY
Gonna make you sweat
Gonna make you wet
Tiedät, kuka olen
Märkä PSY~

Mi-mi-mi-mi-minä olen äiti isä herrasmies

Olen
O-olen
Olen äiti isä herrasmies
Olen
O-olen
Olen äiti isä herrasmies

Äiti isä herrasmies
Äiti isä herrasmies

[kategori:SinäTuubaPaska]]