Gikta

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Den har et navn denne rare greia.
Et som man blir no dugelig lei av.
Gikt er et navn med mange nyanser.
Med den i kroppen får ingen nye sjanser.

De har slitt gjennom åra med tunge tak.
Slitasjegikt i fingra er din eneste takk.
Så stiv i armen at du ikke når deg der bak.
Det knirker i hofta når du går opp en bakke.

Smerten er en venn av gikta.
Men han er skikkelig dårlig likt da.
Ingen vil lide mer en de behøver.
Jeg gjør mitt beste og prøver.

Prøver å henge med i hverdagens kjas.
Som av og til oppleves som et jævla mas.
Av og til må jeg melde pass.
Har mer enn nok med å komme på plass.

Ei pille i kjeften for å døyve smerten.
Kjenner at man ikke lenger er så snerten.
Humøret kommer når smerten går.
Ei stakket stund er det gleden som rår.

V.L
6/3 2018


avatar

Anonym feiging (e0a30d8892)

for 26 måneder siden
Poeng 0
Oogaboogaman >:(
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.