Glede

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

<dikt> Kunne jeg bare skaffe litt glede, Så ble også jeg glad. Kunne jeg gi noen et smil, Så ble der straks flere.

Gleden kommer innenfra. Det ytre er bare et skall vi skal bo i, Så lenge det varer.

Kjenn etter om gleden er på plass, Om du har overskudd til å gi. Da får du dobbelt igjen.

Av ordet kom skapelsen, Og ordet skaper dine tanker, Dine bilder lyser tilhørighet. Og du er med i rommet, I åndedrettet, i gjenfødelse