Glem aldri hvor mye lys du sprer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Glem aldri hvor mye lys du sprer...
Hvor mye støtte du gir...
Hvor mange smil du henter fram
og hvor mange hjerter du varmer....
Ved å være akkurat som du er!!!