Gramatiske hurraturer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ensomhetens tåre.

Ensomhetens tåre triller ned et sterkt kinn, alene har man sittet så lenge sinnet kan minne. Men man sier intet, man har det bra når noen spør. Men alene så triller ensomhetens tåre ned et sterkt kinn. Det kinn som så gjerne heller ville gitt en kjær en god å varm klem. Men man er ikke alene, man har det så bra, man trives og har da nok å finne på sier man. Men tilbake alene er kun minnet om en annens varme kinn. Så igjen triller ensomhetens tåre ned det sterke kinn. Men sterk skal man være, svakhet ikke vises, selv om alt som trengs kun er et varmt kinn, så igjen triller ensomhetens tåre ned det sterke kinn.



Helge Bastesen Webjørnsen 21.01.2021 ( skrevet til en som mistet sin bror pga ensomhet ) NB! bær over med gramatiske hurraturer, adhd osv osv