Gren

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hent deg en gren
helst ren og pen
den kan brukes som en pisk
og hjelpe deg fange en fisk

alle vil an en gren,
gå ut i skogen og hent deg en

gren er best
tilogmed til fest

kommer en ubuden gjest
ridene på sin hest
ja, da trenger du en gren
til å piske hesten ren

ikke vær sen
gå og hent deg en gren


av Oyvinds (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.