Guldkorn 0008

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Guldkorn 0008i.jpg

Vinden vifter

Vinden vifter, løvet skjælver,
træet drysser fine dun,
og den klare himmel hvælver
over os et blaat paulun.


Gjennem luftens milde strømme
synker varmen sagte ned,
og naturens som i drømme
er fordybet i sin fred.

H. Hertz.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.