Gullkorn fra barnemunn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

- Mange forelskede blir litt dummere. Litt bortreiste i sitt eget ytre landskap liksom. (Jo Thomas 9 år)

- Du må aldri blåse en katt i øret, for hvis du gjør det fire eller fem ganger biter den deg i leppene. Og da slipper den ikke taket på minst ett minutt. (Lisa 9 år)

- Det kan hende at den man gifter seg med er feil person, at det bare var synsbedrag. Men da kan man bare skille seg og finne en ny og bedre. (Jonas 8 år)

- Pappa sier mamma'n min er bevisstløs når hun kjøper klær. (Tor 6 år)

- Sopp vokser på fuktige steder. Det er derfor de ser ut som paraplyer. (Henrik 8 år)

- Kineserne kommer nok ikke til den vanlige himmelen. Kanskje de kommer til den syvende himmel? Eller til den himmelske freds plass (Jim 8 år)