Gullungen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ImagesCATBOE60.jpg

Hennes øyne glitrer som diamanter
og håret skinner som Gull
Det er mormor sin unge som smiler
og sier en hel masse tull.

Ja, en vakker og snill liten pike
som finner på mye rart
Hun er mormor og besten sin pike
og verdt mer enn all verdens gull.

av Marit Irene Jensen.