Har du sorg i ditt hjerte

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

<<dikt>>

Se på meg Tykk og stygg Verdens verste mareritt

Se på meg Med hår og kviser Skolens verste mareritt

Se på meg Lei og sur Husets verste mareritt

<<dikt>>