Haslebuskane

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Haslebuskane, dei er små'e
og dei er full ut av netar,
danse fint med den unge drøsa,
då frys du ikkje på føtar.

Å, dei drøsune dei er vene,
å, så lette på føtan,
dei fylgjer Tarjei og Talleiv,
og dei gildaste gutan'.