Hei, jeg er et norskt barn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei, jeg er norsk.

Jeg er et barn, en jente er jeg, fra Norge.

Pappa er norsk, så jeg er fra Norge. Mor er fra det Store utlandet, så jeg er kanskje bare, halvt norsk.

Pappa er norsk, og, jeg er født i Norge, og, overhodet sannsynligjort er, at jeg ble unnfanget, i Norge.

Pappa er bofast, her, i Norge. Mor farer rundt i det Store utland.

Pappa er norsk, og, jeg er født i Norge, mens Mor var her, og, overhodet sannsynliggjort er, at jeg ble unnfanget, i Norge. Altså, er jeg Norsk.

Markus Gyltnes