Helg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ikveld ringer tusen Klokker i Kor
vide om Jord,
ikveld toger Glæden snehvid ind
i Barnesind.

Ikveld søger Tanken et Hvilested
i Lys og Fred,
hvor Sorg er svunden - en stakket Stund
for Smil om Mund.

Selv Hytten fyldes, om den er trang,
ikveld med Sang.
Ikveld ringer tusen Klokker i Kor
Helg over Jord.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.