Himmelen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Stille blåser vinden

Rundt og rundt der ute

Det er ingen å se

Jeg er helt alene her ute


Himmelen er svart,

Månen skinner

Stjernene stirrer

Og her sitter jeg

Å tenker på deg


Mitt hjerte er lei

Klarer ikke å slutte å tenke på dei

Mitt hjerte var rødt

Og nå er det dødt


Før hadde jeg alt

Men det var før det smalt

Jeg innså det ikke

Før jeg så korset

På din kiste.