Himmelen av vilde 10,5 år slemdal skole

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

HIMMELEN! For evig tid skal himmelen være Mørk himmel Lys himmel Varm himmel Kald himmel Stor himmel Gammel himmel Blå himmel Grå himmel Og det er for evig og alltid...

         Av Vilde 10,5 år som skrev et dikt på skolen.