Hitler og Hamburgere

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


En nazileder med frykt skulle slakte pølser på 17 mai, men det var Bratwurst så han ga faan, men det var ikke bare det han babla ut "Bare vent og se, de skulle dø, det siste de fikk si var et stort MØ, men da kom mannenn på burgere med kebabdressing kan jo være godt å.

Senere kom han ut med munenn stappfull av rømmmedresing, og en gammal klut.

- Mikael Ebrahim Abelo