Hjelp, publikum trenger å høre dette. Damen.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nå går det andre veien!

Dikt/sang.

En gang var jeg en mann. Jeg var en mann, virkelig, men så ble jeg en dame.

Transseksuell kvinne heter dette, å gå fra å være mann, til å være dame.

En gang var jeg en mann.


Markus Gyltnes.


Dette er hva publikum trenger å høre, og er hva de skal vite.

Damen.

Damen, sier hei. Damen går kledd i, litt dameklær, går kledd i mye unisex, og noen av klærne er kjøpt på herrebutikk klær som både menn og damer kan bruke. Og Damen er fortsatt dame. Hjemme har damen, en hel eske, et klesskap fullt av damebluser, i, forskjellige farger og former. Håper dette holder.

Markus Gyltnes, 2021.