Hjelp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når du så iherdig prøver
men noe deg sjansen berøver
det finnes et ord du kan bruke
som vil åpne himmelens luke.

Når ingen tror at du vil
og du bare ikke får til
det er ett ord du bør bruke
minst en gang hver uke.

Når du deg selv hater
og bare går rundt og later
Da burde du vurdere
å jobbe sammen med flere.

Når du alene deg kjenner
og hjertet nesten brenner
Så kan det være fordi
det er noe du skulle si

Når du tenker litt på det
så kan faktisk du også få det
men den første du må redde
er årsaken til alt som skjedde

Når du deg selv ikke forstår
og det er egoet ditt som rår.
Da burde du prøve å si
snille hjelp meg litt på gli


av FlyasS (ris og ros)


avatar

Thomchris777

for 40 måneder siden
Poeng 0++
Flott! :)
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.