Hold ut

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

til det sprekker under meg skal jeg gå på
til det sprenges i blodsprut
øresus av egne tanker som snakker i munn min
babler som en annen idiot
mens jeg lytter
som en lydig soldat
en robot
jeg hater


smaker på blodet som hostes
for å holde meg våken
mens jeg grubler over
tanker som er en forstyrrende samboer
jeg tvinges til å leve med


selger mine følelser
billig til hans sjel


føler svakhetens kraft kaste meg i stivhetens stillstand
forstenet i en forseglet glasskule
følelsen av å være den eneste ene i en ensomheten
evig.


betydningsløs


er mørket


ikke å bli såret
utsatt for angrep


fra den som kan kaste meg inn i
det svarte


som gjør


at jeg går
å kjøper
øl.


av Shell12 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.