Hunden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hunden den er veldig fin
Hunden den er bare min
Når den spiser mat
Spiser den bare servelat

Katten den er også fin
Men den er ikke min
Jeg har ikke sett den spise
Maten til vesle Lise

Kjære, kjære, kjære deg
Har du lyst på en sei?
Kjære, kjære, kjære deg
Er du ikke lei?

Hva gjør du på?
Jeg kjører til Hå
Hva? Til Å
Nei, til Hå

Hva skal jeg gjøre
Med denne mannen?
Kanskje jeg må kjøre
Han vekk fra stranden?

Det er så lett å glemme
Alt du har begynt å gjemme
Det er ikke bra
Hva er det du vil ha?


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.