Hustavle

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av G. Brandes

Dagen i dag er en merkelig dag.
Den er din.
Dagen i går slapp ut av hendene.
Den kan ikke få annet innhold.
Dagen i morgen har du ikke noe løfte på.
Du vet ikke om du kan regne med den.
Dagen i dag er det eneste du kan være sikker på.
Den kan du fylle med hva du vil.
Benytt deg av det.