Hvor ble det av Antennene

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

" HVOR BLE DET AV ANTENNENE "

Hvor ble det av alle antennene
forsvant de da Internett tok over ?

Hva skjedde egentlig inni koblings boksen?
Snek det seg inn en flytende masse av uforståelighet
som la seg som grønn irr rundt antenne isotopene ?

Sørget massen for at Rød koblet seg til blå
Og gul koblet seg til grønn...

Eller er de nye kretskortene laget uten " forståelse "
så de som velger ta denne " oppdateringen " får en " feil " i forhold til tidligere evner i kretsens omløp...

Ja hva skjedde egentlig inni koblings boksen når det som blir igjen viser seg som ett blinkende " TILT ERROR " skilt som på gamle spillemaskiner..

Liker ikke spillemaskiner jeg....
De er laget for å lure mennesker.

                       FREEDOMFIGHTER 06/18


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.