Hyll sola

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hyll sola sa han Ola med handa rak "Se, der - et tak!" sa han Ola med handa strak. Ja, Sola, sa'n Ola er der vi skal hen når solørnen atter vender igjen.