IKKE SÅ TUNGT

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


IKKE SÅ TUNGT

Ikke ta det så tungt Ikke ta alt så seriøst Ikke ta alt fra punkt og prikk

Gi litt f Gi litt slipp Aksepter det som det er Gjør det beste ut av det Ikke streb etter det perfekte

Men heller ikke ta det for lett