I morgen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


I morgen er det ny dag
Kaffe og lukten av tapt liv
I morgen er det ny start
Smak av metall i munnen

I morgen skal jeg stå opp
Tvinge meg gjennom dempede følelelser
, kjenne på innvendig uro som kribler under brystet .

I morgen skal jeg servere trygghet og kjærlighet,
Rive av meg siste laget av ekte meg.

I morgen skal jeg fortelle at ting går bra,
Minne meg på hva jeg har.

I morgen skal jeg lure meg selv og kjenne smerten feste seg enda dypere.

I morgen skal jeg ikke vise deg arr og blodelv som strømmer gjennom min kropp.
 
Hvis du bare visste... hvis du kunne føle ... hvis du kunne forstå...

Jeg har ingen vindu, ingen dør, ingen utgang lenger. Livet har fanget meg og jeg mister pusten.

 Livet som er ikke et liv lenger kan være deres pokal. Jeg er tom og sliten.