Ibsens ripsduster

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

God jul, nå må jeg drite. God jul, nå må jeg shite. Jeg driter på små barn. Og jeg shiter på gamlinger. Takk Gud, for denne velsignelsen. Ibens ripsdasker og andre klaskeladdener. Satan satan satan, han bor i gatan. Kjære helbredende engel, jeg har en lang stengel. Pikken min er stor, større enn din bror. Nå fikk jeg lyst på svor! Jeg elsker grise-kjøtt. Dere veganere er noen svine-faens dritt. Halal og Haram, Gud er stor inshallah. Allah er min hore, min store overvektige hore. Horer kjøper jeg meg til jul. Sæd drikker jeg til akevitt. Oldefar er en gammel mann. Han har bare 1 tann. Dessverre drukna han i vann, oppi et jævla lite spann. Men Oldefar liker å grave etter sjokolade, spesielt sjokolade som kommer fra kaviarstjerna. Å bli knulla av oldefar er som å bli knulla av en nyfødt. Den eneste forskjellen er størrelsen på kuken. Store saftige pølse kuker er den beste julemiddagen. Fattern er kannibal, og han spiser meg til middag hver dag. Tennene hans er som en sag, som et skole fag, i dag. Mora mi ble kvelt av den nyfødte babyen. For en sterk baby! Den endet livet til mora mi. Men nå parterer vi den. Vi skal spise svoren dens! Sug og svelg, god faens jævla helg, din elg!