Ikke er jeg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I23881919 szt5 -150x150.jpg

Ikke er jeg Engel,
og ikke er jeg Gud
men noen ganger føles det,
som – jeg var deres brud.

Det ventes og det kreves,
at jeg er et mesterverk
som løser deres floker
som de får på livets vei.

Jeg sitter her og tenker,
jeg kan ei finne ro
må løse små problemer,
for psyko 1 og 2.

Men hvem skal løse mine,
når lasten blir for stri
Jeg kjenner kroppen verker,
og hodet mitt der i.

av Marit Irene Jensen.