Ingen dyp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
                   Stolen
 
        Ingen dyp dragning følte hun til han 
               
               Mens hun satt inni
                 Sin egen stol
               Likesom lukket 
              Men åpen i hagen