Ingen hører

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi snakker sammen
Men ingen hører egentlig etter

To halvhjertet forsøk
I enda et pust

Av ingenting

Det er så mye mer
Mellom linjene

En skygge jeg kjenner
Men du ikke ser

På gråværsdager.
Og dager fylt med solskinn

Kan skyggen av oss
Sluke oss hel

Håpet er alltid så stort
Og virkeligheten så liten

Når alt bare er mas
Og man virkelig er sliten

I stormen av en overfylt sjø
Så er skyggen din et anker

Men skroget mitt er ikke tett
Og synker selv på tomme tanker

Selv om intensjonene er gode
Og hjertene banker

Så finner jeg meg stadig i skyggen
Av en fraværende klem

Du er så nær meg hele tiden
Men håpet om oss føles så fjernt


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.